Verksamhetsbilder_våren_2021_15-min

Krav på SSG On Site för alla som utför arbete på vår anläggning

Från och med 09 april 2020 är SunPine ansluten till appen SSG On Site. Vi kommer att använda appen SSG On site för att ge dig som utför arbete på vår anläggning aktuell information kring säkerhet, rutiner, nyheter, kontaktpersoner och karta – direkt i mobilen.

Via den kostnadsfria appen kan vi snabbt nå ut med aktuell information och på så sätt säkerställa att viktiga förändringar når så många som möjligt som befinner sig på vår anläggning.

För att försäkra oss om att viktiga nyheter och säkerhetsinfo når alla våra leverantörer så kommer vi från och med 27 april kräva att alla som ska utföra arbete på vår anläggning har tillgång till SSG On Site appen samt även har push-notiser för appen påslaget. Detta kommer från och med 27 april att kontrolleras vid tillståndsskrivningen samt genom stickprov ute i anläggningen. Har ni frågor kring detta kontaktar ni HMS avdelningen på SunPine.

Om ni inte redan har appen – se till att ladda ner den via App Store (iOS) eller Google Play (Android).  Välj sedan SunPines anläggning i appen inför ditt arbete hos oss.

Med appen kan du dessutom i förväg kontrollera din behörighet till vår anläggning. Med ditt accessnummer ser du direkt i appen om du uppfyller tillträdeskraven till anläggningen.

Tveka inte att höra av er till oss vid frågor eller funderingar:

Anläggningsspecifika frågor – Frida Bergvall, frida.bergvall@sunpine.se, 0911-232869

Övriga frågor på SSG On Site appen – SSG Support, tel 060-14 15 10