Verksamhetsbilder_våren_2021_10

Karriär hos SunPine

Vill du vara med och göra världen lite bättre?

På SunPine arbetar processoperatörer, underhållstekniker, kattälskare, produktionstekniker, veganer, projektledare, ekonomer, mellofans, laboratorieingenjörer, träningsfreaks, administratörer och processingenjörer. Och vi vill alltid bli fler.

Välkommen med din ansökan. Resten är framtid.

skog med träd och texten resten är framtid

Vårt manifest

Alla tror vi på olika saker. Vissa av oss tror på ödet, vissa på gud. Och så är vi några som tror på Luleå hockey. Men det vi har gemensamt på SunPine är att vi tror på resten. Vi tror att det är just resterna som kan ta oss in i framtiden på ett schysst sätt. För genom att ta till vara på restprodukter som annars hade gått till spillo skapar vi förutsättningar för ett mer hållbart samhälle. Och det är vad som driver oss, varje dag.

Vi som arbetar på SunPine har alltid framtiden i periferin. Vi har förstått att vad vi gör idag påverkar vad vi gör imorgon. Därför är vi måna om vår omvärld och varandra. Vi är nyfikna på framtiden och gillar att tänka långsiktigt. Vi har också förstått att det bara fungerar om vi jobbar tillsammans.

Men vi är också ödmjuka för att ingen vet exakt vad framtiden håller. Och det tycker vi är en del av tjusningen. För kanske är det just det där som händer en vanlig tisdag som är nästa stora grej. Resten är framtid.

Några du kommer dricka kaffe och mejla med

Nyfiken hur det är att jobba på SunPine? Här berättar Lloyd, Elin, Thomas, Veronica, Pierre och Niclas om arbetsmiljön, utmaningar och stämningen i fikarummet.

Framtidsakademin SunPine

SunPine har startat Framtidsakademin SunPine, som är ett samarbete med yrkeshögskolan Creando.

Syftet är att erbjuda de som studerar via Creando, en betald yrkesintroduktion under pågående processoperatörsutbildning. För att möjliggöra att de studerande ska få en effektiv yrkesintroduktion och därmed kunna erbjuda sommarjobb eller anställning direkt efter studier.

Kriteriet för att söka till Framtidsakademin är att du är student hos Creando och går programmet Drifttekniker-Processoperatör)

Vi längtar efter att träffa just dig, framtidens talang!

Läs mer om Framtidsakademin
exjobb-yrkesutbildning

Exjobb

Vi längtar efter att träffa framtidens talanger! Därför finns möjligheten för dig som är student att göra ditt exjobb hos oss. Vi ser fram emot att höra av dig.