Elin

Processoperatör och Skyddsombud

Elin Ekebjörk

Jag har aldrig jobbat på en industri som har så högt säkerhetstänk som vi har på SunPine

Kan du berätta lite kort om vad det är du gör på SunPine?

Jag jobbar som processoperatör och som skyddsombud. Som processoperatör sköter jag driften av fabriken tillsammans med mitt skiftlag. Vi är tre stycken i varje skiftlag.

Vad är det med ditt jobb på SunPine som motiverar dig?

Det som motiverar mig är att det händer så mycket saker på SunPine hela tiden. Det är alltid något nytt på g. Sen är processen så pass invecklad att jag lär mig något nytt varje dag på jobbet. Min roll som skyddsombud gör att jag får göra min röst hörd när det gäller skyddsfrågor och delta i vissa faser av projekt. Det är också en drivkraft  i mitt arbete. Sen har jag riktigt kul med alla mina kollegor på jobbet

Hur skulle du beskriva arbetsmiljön? 

Arbetsmiljön på SunPine är väldigt bra men den går alltid att förbättra. Jag har aldrig jobbat på en industri som har så högt säkerhetstänk som vi har på SunPine och det tycker jag är fantastiskt bra.

Och stämningen mellan kollegorna, hur är den?

Stämningen mellan kollegorna är bra. Jag upplever det som att alla kan prata med alla och ingen är rädd för att tycka till om saker och ting. Dessutom är SunPine ett ställe där alla tankar och idéer tas emot på ett bra sätt.

Om någon var nyfiken att börja jobba på SunPine och frågade dig hur det var, vad skulle du säga då?

Sök 🙂 Om det finns lediga tjänster vill säga, annars skicka in en intresseanmälan. SunPine är inte lik någon annan industri i Norrland så ta möjligheten om du får den!