Lloyd_2560x700px-min

Ekonomiadministratör

Lloyd Frykvall

Engelsman med koll på ekonomin och som motiveras av SunPines jobb med framtiden och hållbarhet.

Lloyd började jobba på SunPine i november 2021.

Kan du berätta lite kort om vad det är du gör på SunPine?
Jag jobbar mest med löpande bokföring samt fakturering. Sedan är jag med som en del av månadsbokslut i början av varje månad och utför några administrativa uppgifter. Som engelsman har jag även fått hjälpa till med översättning av vissa dokument.

Vad är det med ditt jobb på SunPine som motiverar dig?
Framför allt att SunPine jobbar extremt mycket med framtiden och hållbarhet, det känns jättebra. Mina kollegor är engagerade och blir glada när det går bra för företaget och då vill jag också vara med och bidra så mycket jag kan.

Hur skulle du beskriva arbetsmiljön?
Den är mycket bra. Man kan få hjälp med sin kontorsplats att säkerställa allt är som det ska vara för att kunna jobba i en så bekväm och trevlig miljö som möjligt. Om det finns någonting som kan förbättras på jobbet då fixar SunPine det.

Och stämningen mellan kollegorna, hur är den?
Min upplevelse är att alla kan prata med varandra och även som nyanställd är man välkomnade direkt som en del av gruppen. Vi har en trivselgrupp samt friskvårdsgrupp som organiserar olika aktiviteter där alla får vara med om de vill.

Om någon var nyfiken att börja jobba på SunPine och frågade dig hur det var, vad skulle du säga då?
Ordet trevlig är det första jag tänker på. Det är tydligt att SunPine bryr sig om sina anställda och jag trivs väldigt bra. Det blir spännande att se hur företaget kommer att utvecklas i framtiden och om du får chansen ska du definitivt tacka ja till att vara med på resan.