Marie-Lousie1_1920x770-1920x730

Marie-Louise Nordmark, Administratör

Kan inte önska mig mer!

Ett företag i ständig utveckling, och som tar hand om sina anställda. Så beskriver Marie-Louise Nordmark sin arbetsplats.
– SunPine är ett företag där alla blickar framåt, säger hon.

I snart tio år, sedan 2009, har Marie-Louise Nordmark jobbat med löneadministration och ekonomi på SunPine.

Vad går ditt jobb på SunPine ut på?
– Jag administrerar ju alla löner och sköter betalningar. Men jag är också väldigt inblandad i rapporteringar av olika slag till diverse myndigheter och i boksluten varje månad, säger hon.

Vad är motiverar dig i ditt jobb på SunPine?
– Det är väldigt trevliga människor här, först och främst. Arbetskamraterna är helt fantastiska, och det är ju en stor grej i det hela. Men sedan innebär jobbet många utmaningar. Det uppstår nya arbetsuppgifter, det är ett högt tempo – det händer mycket. Både i fabriken och överlag. Det är händelserikt, verkligen ett företag som utvecklas, och det är jätteroligt att se, säger Marie-Lousie.

Hur skulle du beskriva arbetsmiljön?
– Min arbetsmiljö är jättebra. Jag har alla hjälpmedel jag behöver, och kan inte önska mig någonting mer. Det är ett stillasittande jobb, men jag har ett kontorsbord jag kan stå vid, och en ergonom har till och med varit här för att se till att allting rätt inställt. Jag är väldigt nöjd och glad över det, det är inte på alla arbetsplatser man får det. SunPine är en väldigt generös arbetsgivare mot sina anställda.

Du var inne på det tidigare, men hur är stämningen mellan kollegorna?
– Det är väldigt glad stämning här skulle jag säga! Det finns ett engagemang, och ett driv i människor här.

Om någon är nyfiken att börja jobba här och frågade dig hur det är att arbeta på SunPine, vad skulle du svara då?
– Att det är en jättefin arbetsplats. Det är ett företag där man blickar framåt. En ganska ung arbetsplats där människor är väldigt engagerade, säger Marie-Louise Nordmark.