karriar

November 30, 2020

Aktuellt

Låt oss presentera Per, vår nya kollega

Hej Per, vem är du?

– Jag är en 39-årig stockholmare som sedan snart åtta år är bosatt i Piteå med min fru och våra två barn. I grunden är jag civilekonom och kommer närmast från Pireva där jag varit Ekonomichef under de senaste sju åren.

Idag gör du din första dag som ny Ekonomichef på SunPine, hur känns det att vara här?

– Det känns fantastiskt roligt och inspirerande. Som Pitebo är man stolt att ha ett företag som SunPine och att jag nu får vara en del i bolagets fortsatta resa känns väldigt stimulerande. SunPine ligger helt rätt i tiden med en fantastisk produkt som medverkar till ett hållbart samhälle. Det ska bli roligt att få bidra med min erfarenhet till företagets utveckling.

Var kommer fokus att vara till en början?

– Den närmsta tiden vill jag lära känna SunPine och personalen. Jag kommer också sätta mig in i våra rutiner så snabbt som möjligt, då det är en viktig del i min roll som Ekonomichef. Det är en speciell situation att börja ett nytt jobb mitt under en pågående pandemi, men jag kommer att kunna träffa många i personalen digitalt så här inledningsvis. Sen ska jag ärligt erkänna att jag längtar tills vi åter igen kan sitta i fikarummet och njuta av en kopp kaffe tillsammans.

Vad drivs du av?

– Jag drivs av många olika saker. Utveckling, resultat och mål ligger högt upp på listan men framförallt så gillar jag att ha roligt på jobbet, det är en grundförutsättning för mig. SunPine är ju i grunden ett ganska ungt företag och jag hoppas att jag tillsammans med min avdelning kan tillföra lite struktur och nya tankar som hjälper till i bolagets utveckling framåt.

Ps. För er som vill veta mer om Per privat så älskar han att hänga i fjällen med familjen, gärna med ett flugspö i näven. I övrigt gillar han träning, fotboll och längdskidåkning. Han viger idag en stor del av sin fritid till Piteå Elit där han är ordförande och fotbollslaget i hans hjärta är för evigt tatuerat på armen.