August 16, 2022

Aktuellt

Framtidsakademin SunPine, ett samarbete med Creando

Vi på SunPine har alltid framtiden i periferin. Vi har förstått att vad vi gör idag påverkar vad vi gör imorgon. Vi är därför måna om vår omvärld och varandra. Vi vet att hållbarhet inte bara handlar om att arbeta med hållbara produkter utan att även jobba hållbart för framtidens och nuvarande medarbetare.

Därför har vi startat Framtidsakademin SunPine. (Ett samarbete med Creando)

Syftet är att erbjuda studerande en betald yrkesintroduktion under pågående utbildning. Att möjliggöra för de studerande att få en effektiv yrkesintroduktion och därmed kunna erbjuda sommarjobb eller anställning direkt efter studier.

”Framtidsakademin SunPine är ett utmärkt initiativ som visar att utbildning både värderas och premieras av näringslivet. Initiativet bidrar till att beslutet att börja studera blir tryggare och det tjänar alla på. ”

Lena Backström Nordén, VD, Creando AB

”Att jobba med Creando som står för en hållbar utbildning och livslångt lärande går hand i hand med det vi som bolag står för. Genom att låta våra framtida kollegor få betald introduktion samtidigt som dom studerar, ger oss en bra känsla i magen. ”

Louise Pahlberg, Personalledare Operatörer, SunPine

Läs mer om yrkesutbildningar på Creando

Vi längtar efter att träffa just dig, framtidens talang!