August 16, 2022

Aktuellt

Framtidsakademin SunPine, ett samarbete med Creando

Vi på SunPine har alltid framtiden i periferin. Vi har förstått att vad vi gör idag påverkar vad vi gör imorgon. Vi är därför måna om vår omvärld och varandra. Vi vet att hållbarhet inte bara handlar om att arbeta med hållbara produkter utan att även jobba hållbart för framtidens och nuvarande medarbetare.

Därför har vi startat Framtidsakademin SunPine. (Ett samarbete med Creando)

Syftet är att erbjuda studerande en betald yrkesintroduktion under pågående utbildning. Att möjliggöra för de studerande att få en effektiv yrkesintroduktion och därmed kunna erbjuda sommarjobb eller anställning direkt efter studier.

”Vilket bra initiativ, Framtidsakademin SunPine, vi hoppas att fler i branschen följer efter. Den underlättar för den studerande att gå utbildningen och ger en bra introduktion till yrket.” Maria Kalén, Verksamhetschef, Creando AB

”Att jobba med Creando som står för en hållbar utbildning och livslångt lärande går hand i hand med det vi som bolag står för. Genom att låta våra framtida kollegor få betald introduktion samtidigt som dom studerar, ger oss en bra känsla i magen. ”

Louise Pahlberg, Personalledare Operatörer, SunPine

Läs mer om yrkesutbildningar på Creando

Vi längtar efter att träffa just dig, framtidens talang!