Sunpine Stäng

OS-silvret guld värt!

SunPine-sponsrade Anna Magnusson, 23, ingick i skidskyttelaget som tog ett bragdartat OS-silver. När hon sköt fullt i andra skyttet öppnades möjligheten till en medalj.
– Silvermedaljen får hänga i träningsgarderoben nu så att jag orkar ut när det är regnigt och jäkligt.

Hon ler brett när hon visar SunPines HR-chef Jenny Sunden OS-silvret. Det är ingen liten medalj. Den är stor och oväntat tung, konstaterar Sunden och gratulerar Anna å det varmaste och tackar för insatsen i OS.

Anna Magnusson:
– Det känns jättehäftigt. Alla i laget är nog lite förvånade över silvret. Det gick så mycket bättre än vi alla trodde innan… Och vi låg ganska långt efter på de första två sträckorna, så det var nog ganska långt ifrån vad vi hade tänkt där och då… in till mitt sista skytte så tänkte jag ”nu får jag skräpa till mig”… ”nu gäller det att skjuta fullt”…

Och det gjorde Anna Magnusson. Och nu, med lite distans, kan hon njuta av att ha skrivit in sig i historieböckerna:
– Jag hade egentligen en dålig säsong. Jag var inte alls nöjd med det jag hade presterat. Nu blev det fantastiskt bra i OS. Och det sporrar inför hemma-VM i Östersund nästa år. Jag har mycket jag kan bli bättre på, så det gäller att jobba vidare. Jag vill bli mycket bättre.

Vad betyder det för dig att ha stödet från SunPine som sponsor?
–Det betyder jätte-jättemycket. Framförallt är stödet viktigt i början av en karriär. Att kunna ge det en ärlig chans, att få förutsättningar att verkligen träna hårt. Att inte behöva jobba och göra skidskyttet på sidan om.

Hur mycket vet du om SunPine?
–Jag vet väl lite grann… men jag skulle nog inte vilja bli förhörd, skratt.

De är världsledande inom sitt fält, så det är ett lämpligt sällskap.
– Och jag lovar att kämpa för att ta nya kliv i min utveckling.

Vad gör man med ett OS-silver annars då?
– Medaljen har fått hänga med lite grand nu när jag reser runt… jag tror jag ska hänga den i min träningsgarderob så att jag ser den varje gång jag ska ut att träna. Det kan nog motivera mig när det är tungt. Så att jag orkar ut när det är regnigt och jäkligt.

 

 

Tillbaka till Nyheter

Andra nyheter

Sunpines Fördelar

Förnyelsebar – för varje fällt träd planteras två nya....

Gör ingen hungrig  – produceras inte av livsmedel.

Förstör inte åkermark – skogsmark förblir skogsmark.

Restprodukt – vi återvinner industriellt spill.

Minskar CO2 mest – minskar utsläppen med upp till 90 %.