sunpinekalaset sunpinekalaset sunpinekalaset
Självklart går det bra att kombinera
föräldraskap med arbete på SunPine!
Scrolla för att se mer
Scrolla

Jobba hos oss

SunPine sysselsätter ca 40 medarbetare idag. Befattningar som finns hos oss är bl.a. processoperatör, underhålls- respektive driftstekniker, projektledare, ekonom, laboratorieingenjör, administratör och processingenjör. Det är framför allt kunskaper inom processteknik och kemi/kemiteknik som vi vill knyta till oss på olika sätt. Då vi är ett förhållandevis nyetablerat företag (2006), växer vi både med avseende på produktion och personalstyrka. Här kan du hålla dig informerad om vilken sorts kompetens vi söker just nu, samt vilka möjligheter det kan finnas att göra ex-jobb hos oss.

Vill du jobba hos oss?

Lediga tjänster

Strategisk inköpare SunPine

Din roll hos oss blir att upphandla varor och tjänster och du kommer självständigt att leda och driva inköpsärenden av ekonomisk och strategisk betydelse. Du förbereder underlag till Supply Chain Manager såsom avtal, kontrakt och kostnadskalkyler inför större avtal. En viktig del är att löpande utreda och utveckla företagets leverantörsrelationer.

Läs mer

Vikarierande Processoperatörer

Till produktionsanläggningen på Haraholmen, Piteå, söker vi nu vikarierande Processoperatörer med avseende på sommaren 2017, men även för längre vikariat. Arbetet bedrivs huvudsakligen från en driftledningscentral, men även ute i anläggningen. Som processoperatör arbetar du i ett team av operatörer som tillsammans ansvarar för den dagliga driften. Utifrån analysresultat, produktionsplanering och annan information utförs nödvändiga processkorrigeringar.

Läs mer

Lämna en intresseanmälan

Välkommen med din intresseanmälan för arbete hos oss på SunPine!

Läs mer